Coaching

Ki a képző?

dr. Kovács Judit

Dr. Kovács Judit vagyok. Közel 10 éve képzem magam és dolgozok coachként. 2012-ben Finnországban team coach, 2013-ban a Samling Solution Consulting szervezésében coach, 2021-ben a PTF szakirányú továbbképzésén business coach képesítést szereztem. 2018 óta ProfileXT kompetencia felmérés tanácsadói jogosultsággal rendelkezek. Munkám fókuszában az önmagát erőforrásként tekintő egyén és az önerőnek teret adó, együttműködő, vállalkozó szemléletű közösség fejlesztése áll. Erősségeimre építve, a megoldásfókuszú coaching eszközeivel szeretek dolgozni.

A saját fejlődési folyamatomnak az eredményeként születtet az alábbi mottóm:

Az életünk egy csapatvállalkozás a személyes és a szakmai utunkon is, melynek legfontosabb erőforrásai mi magunk vagyunk. Felelősséggel adjunk teret magunknak! :)

Mikor érdemes engem választanod?

Ha megszólít a mottóm. Ha te is fejlődni szeretnél. Ha vallod, hogy felelősek vagyunk saját életünkért. Ha vállalkozó szelleműnek tartod magad. Márai Sándor írja a Füves könyvében, hogy életünk legizgalmasabb része önmagunk megismerése. Erre az izgalmas vállalkozásra invitállak.

Mire számíthatsz, és mindez mennyibe kerül neked?

Ha tetszik ez a fejlődési lehetőség és együtt tudunk működni, egy minimum 4 alkalmas coaching folyamatra invitállak. Egy-egy alkalom 60 perc hosszúságú, és kéthetente kerül sor rájuk. Ez azt jelenti, hogy két hónapig folyamatosan dolgozol azon, hogy elérd a folyamat elején kitűzött célod. Alkalmanként 20.000 Ft-ot kell befektetned, így összesen 80.000 Ft-os kiadással kell számolnod.

Rólam mondták

Coaching visszajelzések

Hogyan jelentkezhetsz?

Ha tetszik a lehetőség, írj egy e-mailt és vágjunk bele! :)