Helyszínbérlés

Tréninget szervezel, és másra vágysz, mint amit a hotelek és éttermek kínálnak? Csak néhány órát töltesz a városban, és kell egy hely, ahol dolgozhatsz egy kicsit? Ki akarod zökkenteni magad és a csapatodat egy napra a hétköznapi irodai környezetből? Lesz egy megbeszélésed a városban, és nem akarod egy kávézóban bonyolítani?

3D bejárás

Nézz szét nálunk!

Lakásiroda

A DebrecenHUB egy Piac utcára néző, belvárosi lakásból kialakított, rugalmasan bérelhető iroda- és rendezvényhelyiség, amely mintegy 50 m2-en biztosít teret maximum 15 fő számára az alábbi tevékenységekhez, hétköznap és hétvégén is.

  • Megbeszélés, tárgyalás, állásinterjú
  • Csoportos rendezvény, csapattalálkozó, offsite meeting
  • Tréning, előadás
  • Egyéni munkavégzés

Mit kínálunk?

Rugalmasság

Az irodatér hétköznap és hétvégén is bérelhető, néhány órára és egy egész hétre is, előre egyeztetés után akár korán reggeltől késő estig 24 órában. Minden esetben személyre szabott ajánlatot adunk, az egyéni igényeidet figyelembe véve, így biztosan azt kapod, amire szükséged van.

Otthonosság

Ha unod már a nagy irodaházak ridegségét, a kávézók zaját, vagy az otthoni, korlátozott lehetőségeket, akkor jó hírünk van: nálunk valami mást fogsz találni. A lakásiroda sajátossága, hogy felszereltségében megfelel a modern irodai elvárásoknak, de a különleges hangulatnak köszönhetően egyszerre otthonos és inspiráló.

Interaktív, átrendezhető terek

Az irodát az otthonosság mellett úgy alakítottuk ki, hogy minden helyiség a hatékony munkavégzést segítsége. Mindkét terem könnyen és gyorsan átrendezhető, vetítésre több falfelület is alkalmas. Az iroda légkondicionált, de az erkélyen is kiválóan lehet dolgozni (a belvárosi panoráma már csak ráadás).

Smart eszözök

Wifi, nyomtató, fehér táblák, flip chart, tréning eszközök, kreatív megoldások, igény szerint projektor - hogy neked már semmire ne legyen gondod.

Teakonyha

Tudjuk, hogy a hatékonysághoz sok energia kell. A mikróval és hűtővel felszerelt teakonyhában mindig találsz kávét, teát, vizet. Ha cateringre van szükséged, a belvárosi éttermeket jó szívvel ajánljuk.

Mennyiért?

Többször jönnél kevesebb időre, vagy egyszerre akár egy hétre? Mindenkinek másra van szüksége, ezért mi az egyéni ajánlatokban hiszünk. Tudjuk, hogy fontos a kiszámíthatóság, így annak függvényében, hogy mennyi időt töltesz nálunk, az alábbi árakra számíthatsz.

1-3 órás megbeszélés, tárgyalás, interjúztatás, előadás: 3000 Ft

Félnapos tréning, csapatmunka: 5000 Ft

Egész napos tréning, offsite meeting: 10 000 Ft

Küldd el nekünk az igényeidet, hogy a lehető legjobb ajánlatot készíthessük el neked.

Hogyan foglalhatok?

Ha szeretnél termet foglalni, vagy valamelyik szolgáltatásunkat igénybe venni, írd meg nekünk az igényeidet (időpont, időtartam, létszám, speciális igények, elérhetőségek). Küldj emailt az címre, vagy üzenj nekünk a Facebookon, mi pedig garantáljuk, hogy 1 napon belül választ és személyre szabott ajánlatot kapsz.

Az iroda foglaltságát itt tudod megnézni:

Nézd meg, minden kötelezettség nélkül!

Ha tetszik a lehetőség, de még nem tudsz dönteni, vagy nem tudod elképzelni a helyet, javasoljuk, hogy nézz szét nálunk - mindenféle kötöttség nélkül. Előre egyeztetett időpontban szívesen megmutatjuk neked az irodát. Küldj nekünk emailt, vagy Facebook üzenetet.

Hogyan találsz meg minket?

A DebrecenHUB a belvárosban, a Piac utcán található. Parkolásra a ház mögötti, kedvező díjszabású városközponti parkolót ajánljuk, de parkolni lehet a Piac és Szent Anna utcákon is. A két keréken érkezők a földszinten le tudják zárni a kerékpárjukat.