HUB műhely

Egy résztvevő leírása alapján:

„A HUB műhely olyan értékeket közvetít, amely igazán segíti az önfejlesztést. Örök változásban élünk. Segítséget ad, hogy igazán hatékonyan, tudatosan kezeljük a változásokat. Hasonló gondolkodású, nyitott, kreatív, inspiráló emberekkel találkozhatunk, s velük körbejárni egy adott témát, óriási feltöltő élményt ad. Csodálatos új embereket megismerni, mások tapasztalatát látva, új praktikákra is szert tehetünk. Nagyszerű lehetőség, preventíven felkészülni a változásokra, hogy minél tudatosabban tudjuk kelezni a kihívásokat.”

Mikor érdemes a műhelyt választanod?

Ha hiszel az életen át tartó tanulásban. Ha a hardskilleken túl, te is fontosnak tartod a softskillek fejlesztését is. Ha fontosnak tartod azt, hogy kivel tanulhatsz együtt, szeretsz másokkal együtt, egymástól tanulni.

Ki a képző?

Katonáné Dr. Kovács Judit vagyok. Nagyon sok pozitív élményem volt már coaching folyamatban. A csoportos képzések életre keltésében ezen túl az is szerepet játszott, hogy többször megéltem már, és nagy hatással van rám, amikor sikerül egy őszinte, nyitott légkört teremteni, és a csoportos képzésen általam hozott ismereteken túl megnyílnak a résztvevők és összeadódik a tudás. Nem is összeadódik, megsokszorozódik. Ilyenkor a 2x2 tényleg lehet 5 is! :) Elvégeztem egy „Art of hosting” képzést is, ami szintén segíti a kollektív tudás életre keltését. A műhelyek többségét én tartom, de vannak meghívott vendégeink is.

Mire számíthatsz, és mindez mennyibe kerül neked?

Az interaktív, csoportos műhelyek során a „softskill”jeinket fejlesszük. Melyek ezek a területek? Ilyen például az önmenedzselés, az időgazdálkodás, az érzelmi intelligencia, a bizalom építés, az együttműködés, a kreativitás, a kommunikáció.

Minden hónapban egy adott területhez kötődően szervezünk egy műhelyt. Egy-egy alkalomra maximum 10 fő jelentkezhet. A műhely 2 órás és 2.500 Ft/fő kiadással kell számolnod alkalmanként.

Mit mesélnek a műhelyről a korábbi résztvevők?

A műhelyről mondták

Visszajelzések

Hogyan jelentkezhetsz?

Ha nem szeretnél lemaradni programjainkról, kövesd a Facebook oldalunkat, iratkozz fel hírlevelünkre, vagy keress bennünket e-mailen keresztül.