Rólunk

VÍZIÓNK, HOGY MUNKÁNK EREDMÉNYEKÉNT EGYRE TÖBBEN LESZÜNK JÓ ÉLETRE VÁLLALKOZÓK DEBRECENBEN

Mi a receptünk?

Hiszünk abban, hogy életünk egy csapatvállalkozás, melynek legfontosabb erőforrásai mi magunk vagyunk. A vállalkozást tágan értelmezzük, elsősorban egy jó életre vállalkozunk.

Rendszerben gondolkodunk. Tanuljuk a természetet, próbáljuk megérteni az élet törvényszerűségeit, az élőrendszert, melynek apró részei vagyunk. Nyitottak vagyunk a társadalom felé, építkezünk a kollektív tudásból. Alkotói vagyunk a gazdaságnak, ami mesterséges, emberi alkotás.

Ha megízlelnéd ezt az életteret, lépj velünk kapcsolatba! Mit kínálunk neked?

  • COACHING - Coaching szolgáltatás, valamint ProfileXT karaktertérkép felmérés keretében teret adsz magadnak. Tudatosítod értékeidet, tisztázod, miben tudsz kiteljesedni, hogyan lesz az életed egy jó vállalkozás.
  • TEREMBÉRLET – Debrecen HUB szolgáltatásunkkal a Piac utca 34. szám alatt, 58m2-es teret nyújtunk találkozóidhoz, kiscsoportos tréningjeidhez, workshopjaidhoz, coaching üléseidhez.
  • MŰHELYTALÁLKOZÓK
    • Havi rendszerességű HUB műhely szolgáltatásunk során adott témára épülő, facilitált beszélgetésen gondolatokat cserélsz hozzád hasonló nyitott, vállalkozó szellemű emberekkel, együttműködőkre találsz.
    • A 4 alkalmas „Coachszemlélettel a mindennapokban” műhelymunka szolgáltatásunk abban segít, hogy a coachszemléletet beépítsd a mindennapjaidba, jobban tudj kapcsolódni magadhoz, és a körülötted élőkhöz, eredményesebben működj együtt önmagaddal és másokkal.
Katonáné dr. Kovács Judit

Édesanya, végzettségem szerint agrármérnök, szakfordító vagyok, gazdálkodás- és szervezéstudományok területén doktoráltam és habilitáltam. Hivatásom szerint coachként dolgozok. Munkám fókuszában az alkotó, a jó életre vállalkozó egyén és közösség fejlesztése áll. Így indult útnak a TEDxDebrecen, az Igen Debrecen és a Debrecen HUB. Üzenetem: Felelősséggel adj teret magadnak!

Bujdosó Ágnes

Édesanya vagyok, végzettségem szerint bölcsész, francia szakos tanár, szakfordító és tolmács, jelenleg pénzügyi területen, egy amerikai székhelyű multicégnél dolgozom főállásban. A Debrecen HUB alapítótagjaként hiszek abban, hogy a tudás konvertálható, akár látszólag egymástól nagyon távoli területek között is, és hogy az erősségeinket felismerve és ezekre alapozva megtalálhatjuk azt a tevékenységet, amiben a legjobb önmagunk lehetünk.