Debrecen HUB | április 28.

HUB műhely - Időgazdálkodás

Az áprilisi HUB műhelyen az időgazdálkodásodra nézhetsz rá.

Mit a véleményed arról a gondolatról, hogy az első lépés a jó időgazdálkodáshoz tisztában lenni ön-magunkkal? Ha egyet értesz vele, és van kedved jobban megismerni magad, valamint az időddel való gazdálkodásod, fordíts időt magadra és vegyél részt a műhelyen!

Egy interaktív programra készülj, ahol időt adsz magadnak, magadra :)

Az áprilisi HUB-műhely vezetője Katonáné Dr. Kovács Judit, adjunktus & coach

Mit lehet tudni a műhely vezetőjéről? Három fiatalember édesanyja. A Debreceni Egyetemen dolgozik, szabadidejében társadalmi vállalkozó. Azt vallja, hogy az életünk is egy vállalkozás, melynek legfontosabb erőforrása önmagunk vagyunk. Munkája fókuszában a cselekvő, felelősségvállaló egyén és a vállalkozó, együttműködő közösség fejlesztése áll. A tanulásnak a világ megismerésén túl fontos feladata saját tehetségünk, küldetésünk felismerése. Adjunktusként a Team Academy keretében ad teret megtapasztalni a csapatban vállalkozást, társadalmi vállalkozóként az !gen Debrecen programmal. A TEDxDebrecen és a Debrecen HUB közösségi iroda elindítója, programjain résztvevők teret kapnak önmaguk felfedezésére. Életcélja, hogy pozitív gondolkodásával és kreativitásával alkosson, így másokat is arra inspiráljon, hogy ők is felelősséggel adjanak teret maguknak.

A képzés díja: 5000 Ft/fő

Résztvevők száma korlátozott, max. 10 fő

A részvétel regisztrációhoz kötött.

Jelentkezésed akkor tekintjük véglegesnek,ha regisztrációdat e-mailben jelezted felénk.

Élvezd a 10%-os kedvezményt!

Ha az alábbi számlaszámra április 21-ig átutalod a részvételi díjad, nem csak a helyed biztosítod a rendezvényre, de 10%-ot meg is spórolsz.

Április 21-ig történő utalás esetén a részvételidíj 4500 Ft.

Helyi Vállalkozók Támogató Közössége Egyesület

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-53225984

Kövesd az esemény oldalát: https://www.facebook.com/events/747527345407186/

Kezdés2017-04-28 17:30:00
HelyszínDebrecen HUB, 4024 Debrecen Piac utca 34.