blog | 2015. július 13., 11:43

Valami új kezdete - ahogyan mi láttuk

Megnyitottunk! Szakadt fel mindannyiunkból az örömteli sóhajtás az este végén. Egy olyan mérföldkőhöz érkeztünk, amelyről eddig csak álmodtunk, de mégis tudatosan haladtunk a cél felé. És ezzel még nincs vége, csak most kezdünk el igazán élni, mi, a közösség, a HUB.

Közel másfél tucat ember gyűlt össze, hogy együtt írjuk be a HUB­ot Debrecen történetébe. Igen, ezek a sorok rólatok és rólunk szólnak, a közös útról, amit együtt kezdtünk el. A jogászokról, a közgazdászokról, a városfejlesztésről, a coachokról és trénerekről, a szabadúszó bloggerekről, designerekről és programozókról, a vállalkozókról, a hősökről és mindazokról a színes egyéniségekről, akik velünk voltak aznap este.

Minden pillanat beleégett a közösségi tér légkörébe és falaiba. Ha belépek az irodába, látom magam előtt azt a pezsgő életet, melyet Ti hoztatok el a nyitóbulira. Kezdtük egy rövid köszöntővel, majd az ismerkedéssel és bemutatkozással folytattuk, de alig értünk a végére máris kialakultak a kiscsoportok és a könnyű, kötetlen beszélgetések. A háttérben, a teraszról már lehetett hallani a zsír sercegését a grillezőn. A debreceni páros illata bejárta az irodát, Ági pedig rejtett képességeit előhúzva vált aznap estére a csapat séfjévé. A grillkolbász mellé a fröccs csak fokozta a hangulatot; újabb beszélgető partner, új témák, új ötletek, új kapcsolódási pontok. Minden, amiről eddig álmodtunk, most ott zajlott a szemünk előtt: Debrecen vállalkozó szellemű egyénei Debrecen első coworking irodájában építik fel a város coworker közösségét.

Legyetek bentlakóink Ti is! Érdeklődj az email címen a részletekről.

Maradunk őszinte támogatóitok, a DebrecenHUB csapata: Judit, Ági, Máté, Bence