blog | 2017. június 9., 14:00

KÖZÖSSÉGI LAKÁSIRODA? Igen!!

| 2021. november 24., 16:00

Learning by doing – egyfajta mottónkká vált ez a mondat a HUB két évvel ezelőtti indulása óta. A tanulás pedig együtt jár a folyamatos fejlődéssel, finomhangolással, irányváltással, ha szükséges.

Mivel a városban a klasszikus közösségi (coworking) irodai igényeket más szolgáltatók is ki tudják elégíteni, így hasonló pályán maradva, de egy kicsit más irányba indulunk el, és még jobban kihasználjuk azokat az adottságokat, amelyekre a kezdetektől fogva építettünk – otthonosság, rugalmasság, felszereltség. A fejlődési folyamatunk újabb állomásán úgy éreztük, minden abba az irányba mutat, hogy a Debrecen HUB-ból egy közösségi lakásiroda legyen.

Szolgáltatásainkat is ehhez az új koncepcióhoz alkalmazkodva alakítjuk ki. Egy lakásirodában az a legjobb, hogy úgy tudsz egy belvárosi, jól felszerelt, inspiráló irodában dolgozni, hogy mindenközben otthon érzed magad – leveheted a cipődet, kimehetsz az erkélyre, főzhetsz magadnak egy teát, bármikor leugordhatsz a boltba, akkor jössz és mész, amikor szeretnél. Ha tárgyalásod, találkozód van, az egész iroda a tiéd lehet, néhány órára de akár egész napra is, így biztosan nem zavar meg senki. Tréningjeidet barátságos környezetben tarthatod, miközben minden szülséges eszköz (white board, mágneses tábla, flip chart, nyomtató) a rendelkezésedre áll.

A személyre szabott ajánlatainkkal azon vagyunk, hogy a speciális igényeket is kielégítsük (volt már nálunk „falra rajzolás”, business reggeli és erkélyes grill party is! :) ).

Ha bármilyen információra lenne még szükséged, vagy ajánlatot szeretnél, keress minket az címen vagy a Facebookon: https://www.facebook.com/debrecenhub/