csapat | 2014. október 24., 22:15

HUB csapat

Történetünk

A Debrecen HUB egy történet. Egy történet, amelyet elkezdtünk írni bő egy éve, és reméljük, még sok-sok oldalt fog megtölteni.

Már a kezdete is egy csapathoz köthető. Mindenki dolgozott valahol, valamin, ami építette a közösséget. Végül összeértek a szálak, és kialakult egy nagyon széles támogatói kör a Debrecen HUB körül. A támogatói kör része a TEDxNagyerdő, a DebrecenBar.com, az !gen Debrecen, a DebTech Meetup, a FIVOSZ Business & Beer - és még sokan mások, akik egyéniként vagy vállalkozóként támogatják a közösségünket.

2014 szeptemberébe egy mérföldkőhöz ért el a történet. Akkor indult el az !gen Debrecen 1. képzésén egy aktív csapat 4 fővel, akik a teljes képzést annak szentelték, hogy kitalálják a legjobb működési modelljét a HUB-nak. A képzésben eltöltött időről és eredményekről itt olvashatsz többet.

A következő mérföldkő 2015 áprilisa lett, amikor is Judit felajánlotta a belvárosi lakását, hogy ott indítsuk el kicsiben a HUB-ot. Erről a lakásról, felújításról itt találhatsz fotókat. Az elkészült vagány irodánk nyitóbulija után a bérlők igénybe is vették a teret. Ha beköltöznél Te is, vedd fel velünk mielőbb a kapcsolatot!

Jövőképünk

Aktív és sikeres vállalkozói közösség Debrecenben, melyhez a HUB is hozzájárul a saját, inspiráló térrel, kapcsolatépítési lehetőségekkel, képzésekkel, programokkal. Több és nagyobb HUB-tér Debrecenben, bővülő szolgáltatási paletta a bérlőink igényeinek maximálisan megfelelve. Lépésenként haladunk, de tudatosan építkezünk.

Központi csapat bemutatkozása

Ez a kis csapat dolgozik nap, mint nap, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk a Debrecen HUB közösségi irodából. Természetesen a munkánkat széles körben segítik még sokan, itt most csak azok szerepelnek, akiket közvetlenül is kereshetsz, ha szeretnél beköltözni, irodát vagy tréning termet bérelni, vagy egy közösségi eseményünkre eljönni.

 

Katonáné dr. Kovács Judit - egyén- és közösségfejlesztés

HUB-kötődés: Szeretek Debrecenben élni. 2011-ben a Team Academy Debrecen, a csapatvállalkozás értékének megismerése, egy hiányzó láncszemet adott ittlétemhez. Európa ImpactHUB irodáinak felfedezésével, a társadalmi vállalkozások fizikális tere is magával ragadt, így az álmaim közé bekerült, hogy létrehozzuk a Debrecen HUB co-working irodát.

Háttér: Édesanya vagyok, végzettségem szerint agrármérnök, szakfordító, hívatásom szerint coach. 2006-ban gazdálkodás- és szervezéstudományok területén doktoráltam. Adjunktusi munkám mellett, 2012 óta társadalmi vállalkozóként, egyesületi keretek között elindítottuk a TEDxNagyerdőt és az !gen Debrecen képzést. 2012-ben Finnországban team coach, majd 2013-ban a Samling Solution Consulting szervezésében coach képesítést szereztem. Munkám fókuszában az egyén és a közösség fejlesztése áll. A megoldásfókuszú coaching eszközeivel szeretek dolgozni. Ha teret szeretnél adni magadnak akár egyénként, akár csapatban, és mindezt felelősséggel, szeretetben, coachként örömmel segítek, keress fel a HUB-ban!

LinkedIn | Team Academy Debrecen | Debreceni Coach Club

 

Bujdosó Ágnes - kommunikáció és marketing

HUB-kötődés: Közös történetünk 2014 szeptemberében, az !gen Debrecen képzés keretei között kezdődött. Büszke vagyok, hogy ott lehettem egy ilyen hiánypótló tér megszületésénél, és hogy része vagyok a növekedésének, hiszen a Debrecen HUBot életre hívó vízió helyi és országos szinten is példamutató vállalkozói szemléletmódot tükröz. Számomra a HUB közösség, ahol a tenni akarók tenni tudnak; egy igazi műhely, ahol fejlődhetek és mások által inspirálódhatok; egy játszótér, ahol kiélhetem a kreativitásom. Egy olyan ablak a világra, ahonnan nagyon tetszik a kilátás.

Háttér: Végzettsége szerint bölcsész, francia szakos tanár, szakfordító és tolmács, a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék korábbi PhD hallgatója és oktatója, jelenleg az NI Hungary Kft. pénzügyi területen dolgozó munkatársa. A szavak és a nyelvek embere, élt Dél-Angliában és Párizsban, jelenleg éppen spanyolul tanul.  Szereti és keresi a kihívásokat, lelkes támogatója a tettre kész, elkötelezett, változtatni akaró és képes közösségeknek.

Facebook

 

Rab Máté - üzletfejlesztés

HUB-kötődés: A vállalkozásfejlesztésről ökoszisztémában érdemes gondolkodni. Elsőként a szemléletet kell terjeszteni, erre létrehoztunk 2012-ben egy weboldalt, DebrecenBar.com. Majd jöttek a személyes találkozók, rendezvények, egyre több embert mozgattunk meg. A következő lépés a képzés, a vállalkozói ismeretek terjesztése - ezt szolgálja az !gen Debrecen. Ezt követi a tér teremtése, hogy legyen hova beülnie a frissen vállalkozásba kezdőknek. Ezért hiánypótló a HUB. Nemcsak egy professzionális irodai környezetet ad, ahol dolgozhatsz, de integrál abba a vállalkozói ökoszisztémába, aminek a teremtésén 2012 óta dolgozunk. Része leszel a történetnek.

Háttér: Közgazdász, üzletfejlesztési szakember, tréner. A DTMP Nonprofit Kft. ügyvezetője, emellett a Szinapszis Cégcsoport üzletfejlesztési menedzsere, vállalkozó. Aktív közösségi életet él: az !gen Debrecen alapítója, trénere és mentora, a DebrecenBar.com gondolkodó fiatalokat célzó oldal alapítója, a TEDxNagyerdő előadója és szervezője, a Debreceni Okleveles Közgazdász Klub alumni egyesület elnökségi tagja, és a Debrecen 2050 víziócsoport tagja. Mindezek mellett a Debrecen HUB közösségi iroda egyik megvalósítója, üzletfejlesztési vezetője.

LinkedIn | Twitter | About.me

 

Varga Bence - üzleti tervezés

HUB-kötődés: 2014 őszén az !gen Debrecen keretein belül kerültem kapcsolatba a HUB-bal, mint társadalmi projekttel. Társasági ember lévén egyből megmozgatta a fantáziámat egy olyan vállalkozás, amely az irodai szolgáltatások mellett közösségépítéssel is foglalkozik. A választásom egyértelmű volt, hiszen itt nem csak magunkért, de Debrecenért is dolgozhatunk.

Háttér: Közgazdász, egyetemista, az önfejlesztés és önismeret megszállottja, tréningek lelkes látogatója. A Debreceni Református Egyetemi Gyülekezet presbitere, küldetése a közösségépítés és a pozitív gondolkodásmód átadása a környezetének. Nyári táborokban csoportvezető és facilitátor. Csapatjátékos, aki szereti az olyan komplex kihívásokat, amelyeken különböző érdeklődésű emberekkel dolgozhat.

Facebook