HUB-műhely | 2015. augusztus 31., 23:07

Első HUB-műhely – Szerződésem önmagammal

| 2016. március 4., 22:24

Augusztustól egy új szolgáltatásunkat indítottuk útjára, a HUB-műhelyt.


Tettük mind ezt azért, mert azt gondoljuk, hogy egy vállalkozás elindításához, majd a vállalkozói közösség megtalálásához elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk ön-magunkkal. M.R. Covey könyvéből idézve: „Mindenki vezető, ha mást nem is, önmagát vezetnie kell.” Ezt alapul véve, mindenki vállalkozó is, ha másnak nem is saját életének vállalkozója. „Felelősek vagyunk önmagunkért.” A HUB-műhely ehhez ad segítséget. Különböző témákat feldolgozva, csoportos coachingra építve támogatja a személyes és szakmai fejlődést, a vállalkozóvá válást. A műhely az adott hónapban nemzetközi, vagy hazai szinten érintett terültre kalauzolja el a résztvevőket. A jelentkezők a választott, aktuális területek irányából nézhetnek rá önmagukra, környezetükre. A műhely egyfajta tanuló közösséget is ad az érdeklődőknek. A választott témához kötődő egyéni, páros, csoportos feladatok segítik az előrelépést, önmaguk, vállalkozásuk, közösségük fejlődését.


A HUB-műhely 4 órás, interaktív foglalkozás, maximum 10 fő részvételével zajlik. A részvételi díj alkalmanként 5000 Ft/fő.


Az első alkalomra, melynek „Szerződésem önmagammal” volt a címe, már az esemény előtt on-line elindult a felkészülés, ráhangolódás. Az eseményre jelentkezők különböző feladatokat kaptak a találkozó előtti napokban. Az első témához például olyan kérdéseket, mint Milyen pozitív megerősítést kaptál másoktól eddigi életed során? Gyűjtsd össze a megerősítéseket, és gondold végig, melyik a leggyakoribb pozitív jelző, amit a legtöbb ismerősöd mondott rólad? Mit üzen ez számodra? Hogyan kamatoztatod ezt a visszacsatolást az önmagaddal kötött szerződésedben?


Az első műhelyfoglalkozás egyik ábrája


Az első HUB-műhelyben végzett munka eredményességét a lelkes résztvevők hozzájárulása, fejlődni akarása ugyanolyan erővel segítette, mint a témához hozott feladatok, a coaching, a vizuális kommunikáció.


A visszacsatolások azt mutatják, hogy megérte eljönni, a résztvevők megkapták, amiért jöttek, tetszett nekik a folyamat. Ajánlják mindazoknak, akik el akarnak indulni az útjukon, vagy még csak keresik azt, mert a műhely elindít és útravalót ad. Egy jobbító szándékú, cselekvő közösségbe kerültek a műhelymunka során.


Ha szeretnél egy ilyen folyamat részese lenni, kövesd a havi HUB-műhely programját. A következő alkalommal a pénzt állítjuk középpontba, megnézzük kinek milyen a viszonya a pénzzel, és hogyan fogadjuk el, hogy ebben is különbözhetünk egymástól. A szeptemberi HUB-műhelyről itt találsz részleteket: https://www.facebook.com/events/420544034796118/ Jelentkezni emailben tudsz az info@debrecenhub.hu címen, szeptember 22-ig. 


Az alábbiakban láthatód a kövekező hónapokra tervezett tematikát is:


SZEPTEMBER: BOLDOGSÁG - A tréning témája: Én és a pénz


OKTÓBER: VIZUALITÁS - A tréning témája: Vizuális kommunikáció (Strenner Szilárd)


NOVEMBER: VÁLLALKOZÁS - A tréning témája: Csapatban vállalkozni


DECEMBER: ÉRZELMI INTELLIGENCIA - A tréning témája: A lean és az EQ


 


A legfrissebb információkért kövess minket a Facebookon, keresd fel a weboldalunkat és iratkozz fel a hírlevelünkre!