blog | 2015. január 3., 11:56

8 ok, hogy miért legyen végre Debrecenben is közösségi iroda

  1.  Európa nagyobb városaiban is egyre inkább teret hódítanak maguknak az innovációnak és a közös gondolkodásnak teret adó coworking irodák. Debrecen Magyarország második legnagyobb városa, az egyetemi hallgatók száma stabilan 29.000 felett van, ebből mintegy 3700 külföldi. S bár van nemzetközi repterünk, megfelelő infrastruktúránk, kiváló egyetemeink, magasan képzett szakembereink - de nincs egy minden igényt kielégítő közösségi irodánk.

 

  1.  A város és a vállalkozói szféra közös gazdasági érdeke a fiatalok vállalkozók és a kezdő vállalkozások támogatása, és egy olyan kreatív tér megteremtése, amely a lehető legjobb feltételeket és lehetőségeket tudja biztosítani ennek a szegmensnek.

 

  1.  Mert a Debrecen HUB olyan modern irodai környezetet és szolgáltatásokat kínál, amelyek megkönnyítik az egyéni vállalkozók, kreatívok, tudásmunkások, induló vállalkozások mindennapjait, alternatívát és megoldást kínálva a sokszor kényszerűségből vagy “jobb híján” választott otthon-kávézó-munkahely hármas helyett.

 

  1.  Mert a bérlők itt nem csupán egy munka-helyet kapnak, hanem egy támogató, inspiráló közösség aktív tagjaivá válnak.

 

  1.  Mert szükség van egy olyan közösségi térre, ahol a legkülönbözőbb személyiségek és munkacsoportok találhatnak egymásra és foghatnak össze egy-egy közös projekt erejéig. Egy hely, amely egy olyan hálózatot mozgat, amelyben egy-egy problémára gyors és szakszerű segítség, megoldás érkezik - legyen szó jogi, ügyviteli, vállalkozásfejlesztési vagy éppen egyéb, kifejezetten szakmai kérdésekről.

 

  1.  Debrecenben kevés olyan minden szempontból jól felszerelt, jó elhelyezkedésű, reprezentatív hely van, ahol egyaránt lebonyolíthatóak kisebb értekezletek, illetve nagyobb látogatottságú konferenciák, előadások, meetupok is.

 

  1.  Küldetésünk, tervezett szolgáltatásaink egyes részeit ugyan lefedik a városban található helyek, viszont nélkülözik az általunk kínált hozzáadott értékeket, a megfelelő iroda feltételeket és kapcsolati hálót.

 

  1.  Mert a kérdőívünket kitöltők 87 %-a is igent mondott a Debrecen HUB-ra (amit ezúton is köszönünk.) Az igény tehát világos és egyértelmű. smiley

 

+1. Mert hiszünk benne, hogy habozni = toporgás , HUBozni = megoldás.


Ha a fentiek közül legalább egy pontban egyetértesz velünk, kövess minket a Facebookon, olvass rólunk itt is és ha tetszik, támogass minket! :)