Coaching

Ki a képző?

Katonáné dr. Kovács Judit

Katonáné Dr. Kovács Judit vagyok. 2011-ben találkoztam a coachinggal, amikor Finnországban részt vettem a Team Mastery, képzők képzése programon. Ami nagyon megtetszett ebben a támogató folyamatban, hogy a felelősséget az egyénnél tartja.

Hogyan dolgozok? Elmélyülve a coaching világában rá kellett ébrednem, hogy ez is egy olyan színes szakma, mint az informatika. Sokféle ága van. A megoldásfókuszú coachingban találtam meg azt az irányt, ahol erősségeimet jól tudom kamatoztatni.

Mivel hiszek a coaching folyamatában, én magam is alkalmazom, amikor egy adott területen fejlődni szeretnék. Így sok saját élménnyel rendelkezem coach-ként, és coachee-ként is. A saját fejlődési folyamatomnak az eredményeként születtet az alábbi mottóm:

Az életünk egy csapatvállalkozás a személyes és a szakmai utunkon is, melynek legfontosabb erőforrásai mi magunk vagyunk. Felelősséggel adjunk teret magunknak! :)

Mikor érdemes engem választanod?

Ha megszólít a mottóm. Ha te is fejlődni szeretnél. Ha vallod, hogy felelősek vagyunk saját életünkért. Ha vállalkozó szelleműnek tartod magad. Márai Sándor írja a Füves könyvében, hogy életünk legizgalmasabb része önmagunk megismerése. Erre az izgalmas vállalkozásra invitállak.

Mire számíthatsz, és mindez mennyibe kerül neked?

Az első találkozásunk alkalmával felteheted a kérdéseidet, jobban megismerhetsz engem is. Ez az alkalom nem jelent semmi kötelezettséget. Tapasztalatot szerezhetsz arról, mire számíthatsz, ha együtt dolgozol velem. A coaching folyamat során figyelmet kapsz és kérdéseket, melyekre magadnak kell válaszokat találnod. Olyan őszinte válaszokat, melyek ott élnek benned. Feltárod a benned lévő ismert és ismeretlen igazságot, és lépéseket találsz a fejlődésedhez.

Ha tetszik ez a fejlődési lehetőség, és az első találkozó után én is úgy gondolom, hogy együtt tudunk működni, egy négy alkalmas coaching folyamatra invitállak. Egy-egy alkalom 60 perc hosszúságú és kéthetente kerül sor rájuk. Ez azt jelenti, hogy két hónapig folyamatosan dolgozol azon, hogy elérd a coaching folyamat elején kitűzött célod. Alkalmanként 10.000 Ft-ot kell befektetned, így összesen 40.000 Ft-os kiadással kell számolnod.

Mit mondtak rólam korábbi ügyfelek?

Coaching referenciák.

Hogyan jelentkezhetsz?

Ha tetszik a lehetőség, írj egy e-mailt és vágjunk bele! :)